Tavshedspligt & Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

For Apofemme Scandinavia er vores kunders tillid og tilfredshed vores største aktiv. Denne tillid er grundlaget for vores virksomhed. Vi vil altid prioritere din sikkerhed og tilfredshed, da det er med til at skabe tillid. Din integritet bygger på vores respekt for beskyttelse af dine persondata, som bør være en selvfølge, når du køber produkter eller tjenester online.

Vi sikrer og opretholder denne privatlivspolitik ved at behandle de oplysninger, som vores kunder betror os, på forsigtig og ansvarlig vis. I alle sammenhænge,

Med denne politik ønsker vi at informere dig nærmere om, hvordan vi værner om dine persondata. Samtidig er det yderst vigtigt, at du altid kan komme i kontakt med os ved eventuelle klager. Uanset årsagen til, at du kontakter os, beskytter vi dit privatliv.

Persondata

Apofemme Scandinavia beskytter og vil altid værne om dit privatliv. Vi stræber altid efter at beskytte dine unikke persondata på en respektfuld og korrekt måde. Vores mål er at efterstræbe og følge alle gældende direktiver, love og regler i henhold til databeskyttelsesforordningen. Denne politik hjælper dig bl.a. med at forstå, hvorfor Apofemme Scandinavia indsamler persondata, og hvordan de bruges. Ved at godkende privatlivspolitikken på vores hjemmeside, i forbindelse med køb eller afgivelse af oplysninger, giver du dit samtykke til, at vi må behandle dine persondata som beskrevet nedenfor.

Apofemme Scandinavia AB med virksomhedsnummer 559283-5721 er et svensk aktieselskab med base i Stockholm. Vores adresse er Maria Bangata 17, 118 63 Stockholm, Sverige. Virksomheden er dataansvarlig for dine persondata og er således ansvarlig for, hvordan dine persondata bliver behandlet.

Sådan behandler vi dine persondata.

Vi behandler de persondata, du afgiver ved bestilling, og disse indsamler vi på Apofemme.dk via diverse cookies. De persondata, som Apofemme Scandinavia behandler, omfatter CPR-nummer, navn, e-mailadresse, købs-, betalings- og ordrehistorik, betalingsmetode, leveringsadresse, IP-adresse og telefonnummer.

Dine persondata - hvordan behandles de?

De oplysninger, du videregiver, kan bl.a. bruges til identifikation, direkte markedsføring, kundeundersøgelser, nyhedsbreve og statistik. Oplysningerne kan også benyttes til at sende post, SMS'er og e-mails samt til markedsføring og information. Såfremt du ikke ønsker dette, har du altid ret til at afslå denne form for kontakt. Du har naturligvis altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage med hensyn til markedsføring, når du er kunde hos Apofemme.dk.

De oplysninger, du videregiver, kan bruges til at analysere købsadfærd med henblik på at give dig den bedste og mest relevante information og markedsføring samt til at forbedre Apofemme.dk.

Dit CPR-nummer vil også blive behandlet i forbindelse med køb på vegne af (eller på grund af krav fra) Klarna AB, som har brug for dette til kreditoplysningsformål. Se Klarnas vilkår her.

Brug af oplysningerne kan indebære kontrol og samkøring med andre registre. Oplysningerne kan også samkøres eller deles med myndigheder eller vores samarbejdspartnere, men vi vil altid respektere dit privatliv.

Hvordan beskyttes dine persondata?

Vi følger samtlige direktiver og love for at beskytte dine data. Vi har truffet flere sikkerhedsforanstaltninger, så dine persondata opbevares sikkert: Vi har implementeret sikkerhedsprocedurer samt tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine persondata, såsom SSL-certificeringsteknologi til browsere. Derudover har vi avancerede firewalls og antivirussoftware til at beskytte og forhindre en uautoriseret adgang til vores server og netværk. Adgang til de rum, hvor persondata opbevares, er strengt beskyttet af Beebyte AB.

Apofemme.dk gør også brug af SSL (Secure Socket Layer), som er en protokol til sikker dataoverførsel via internettet (eller andre netværk). Du skal som kunde tjekke, at SSL ikke er deaktiveret under browserindstillingerne. Vi benytter selvfølgelig også en envejskryptering for din sikkerheds skyld.

Hvor længe gemmes de respektive persondata?

Når du har sagt ja til at være kunde (placeret en ordre) hos Apofemme.dk, gemmes dine data, indtil du aktivt beder os om at fjerne dig fra vores kunderegister. Du kan til enhver tid afregistrere dig som kunde.

Bemærk, at dine data aldrig opbevares længere, end det er tilladt i henhold til den gældende databeskyttelsesforordning. Vi følger samtlige direktiver.

Kan jeg rette i de data, I gemmer?

I henhold til den gældende databeskyttelsesforordning har du altid ret til én gang per kalenderår at anmode om registerindsigt i de persondata, vi har registreret, og hvordan de er blevet anvendt, uanset hvordan disse data er indsamlet. Hvis du ønsker at modtage denne information, skal du sende en skriftlig anmodning til os. I henhold til den gældende databeskyttelsesforordning skal anmodningen indsendes til den adresse, der er angivet på Apofemme.dk. Bemærk, at anmodningen skal være underskrevet. Du skal sende anmodningen som et anbefalet brev, hvori dine afsenderoplysninger fremgår tydeligt, samt det at du ønsker registerindsigt. Anmodningen kan ikke sendes per e-mail.

Apofemme.dk ønsker altid at sikre, at dine persondata er korrekte og opdaterede. Hvis nogle af de oplysninger, du har videregivet til Apofemme.dk, ændres - f.eks. hvis du ændrer e-mailadresse, navn eller betalingsoplysninger - bedes du informere os om de korrekte oplysninger ved at sende en e-mail til kundtjanst@Apofemme.se. Du har til enhver tid ret til at anmode om, at dine persondata bliver rettet, blokeret eller slettet.

Det er vigtigt at bemærke, at dine persondata ikke behandles med henblik på direkte markedsføring, hvis du gør indsigelse mod en sådan behandling. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af persondata. Vi respekterer dit privatliv.

Links

Links, der henviser til andre hjemmesider, kan forekomme på vores hjemmeside. Vi påtager os intet ansvar for indholdet af disse hjemmesider.

Vores politik for persondatahåndtering - GDPR

Introduktion og formål

Formålet med vores politik er at sikre, at Apofemme Scandinavia håndterer persondata i overensstemmelse med EU's seneste databeskyttelsesforordning (GDPR). Vores politik omfatter al behandling, hvor persondata håndteres, og omfatter både strukturerede og ustrukturerede data.

Denne politik er forankret hos alle vores medarbejdere.

Anvendelse og revidering

Bestyrelsen er ansvarlig for, at behandlingen af persondata er i overensstemmelse med denne politik.

Politikken skal fastsættes af bestyrelsen mindst én gang årligt og opdateres efter behov.

Jonnie Hiltula (CEO) er ansvarlig for at lede processen omkring den årlige opdatering af politikken som følge af nye og ændrede regler.

Denne politik gælder for virksomhedens administrerende direktør, medarbejdere og leverandører, der er berørt af Apofemme Scandinavias drift.

Organisation og ansvar

Den administrerende direktør har det overordnede ansvar for indholdet af denne politik, samt at den implementeres og efterleves af virksomheden. Den administrerende direktør kan uddelegere ansvar og implementeringer til en passende person i virksomheden.

Alle medarbejdere er ansvarlige for at handle i overensstemmelse med denne politik samt det, den ønsker at sikre.

Persondatabehandling

Hver persondatabehandling skal ske i henhold til følgende principper:

Lovlighed

Formålsbegrænsning

Opgaveminimering

Korrekthed

Opbevaringsminimering

Integritet og fortrolighed

For betalingstjenester er Klarna AB i sidste ende ansvarlig for behandlingen af

Vores databehandling skal dokumenteres løbende i Behandlingsregistret.

Opfølgning og evaluering af vores håndtering af persondata skal ske årligt.

Eventuelle hændelser vedrørende persondata, som vi behandler, skal omgående rapporteres til den administrerende direktør, som uden unødig forsinkelse, og senest inden for 72 timer, skal anmelde hændelsen til Datatilsynet og i øvrigt træffe de nødvendige foranstaltninger i forbindelse med hændelsen.

Vores krav til, at persondata håndteres i overensstemmelse med GDPR, skal altid sikres ved indkøb og udvikling af IT-løsninger, tredjepartsintegrationer og tjenester, og skal indgå i kravspecifikationen ved eventuelle aftaler.

SIKKER BETALING MED

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan få den nyeste info om vores produkter og tilbud.